Doen & Acties

Wandel 20 juni mee met de Midzomernachtloop 2015!

Zaterdag 20 juni is het weer zover: de Midzomernachtloop van Natuurmonumenten! De Midzomernachtloop is een uniek wandelevenement: ’s nachts wandelen in de Nederlandse natuur. Dat is toch een heel speciale manier om de natuur te beleven? Doe ook mee, bijvoorbeeld aan de uitdagende wandelmarathon of één van de kortere nachtwandeltochten. Schrijf je snel in, want het aantal deelnemers per wandeling is beperkt!

Laat je sponsoren en wandel een marathon

Tijdens de nachtelijke wandelmarathon loop je door gebieden waar herten struinen, zwijnen scharrelen, bosuilen roepen en nachtzwaluwen ontwaken zodra de schemering invalt. Je kunt kiezen tussen 21, 42 en 63 kilometer. Enige voorwaarde is dat je je laat sponsoren voor ten minste 200 euro. Zo gaat fondsenwerving prachtig hand in hand met natuurbeleving. Meedoen met een bedrijventeam kan ook.

Kortere wandelingen door de nachtelijke natuur

Is een marathon te veel of heb je geen zin in gedoe met sponsors zoeken? Kies dan voor een kortere, maar toch ook heel prachtige nachtwandeltocht bij jou in de buurt. In elke provincie worden nachtwandeltochten georganiseerd. In sommige gevallen gaat er zelfs een boswachter mee om iets te vertellen over de natuur in het gebied. Er zijn zelfs speciale wandeltochten voor kinderen! Deelname aan de korte wandeltochten door de natuur kost 14,50 euro per volwassen deelnemer en 7,50 euro per kind t/m 12 jaar. Meedoen? Schrijf je dan snel in, want sommige wandelingen zijn erg populair.

Redactie on FacebookRedactie on PinterestRedactie on TumblrRedactie on Twitter
Redactie
Redactie @ Eigenwijs Blij
De redactie van Eigenwijs Blij plaatst nieuws over onszelf, artikelen over acties en evenementen, specials met artikelen van verschillende auteurs en redactionele samenwerkingen.