Huis & Tuin

Method limited edition 2017: geur en design van Johanna Basford

Ken je method al? Deze ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten hebben net iets interessantere geuren dan andere schoonmaakmiddelen en zitten bovendien in mooi uitziende flessen. En goed schoonmaken doen ze gelukkig ook. Eens per jaar komt method met een mooie limited edition. In 2017 werken ze samen met Johanna Basford, bekend van de kleurboeken voor volwassenen. Eigenwijs Blij mocht een mooie limited edition set met afwasmiddel, allesreiniger én een toffe theedoek testen.

Eigenwijs Blij mag bovendien zo’n zelfde set weggeven aan een van onze lezers! Wil jij ook schoonmaken met limited edition method? Meedoen aan onze winactie kan t/m zondag 9 april 2017.

Wat is method?

Ik ben fan van method. En method blijkbaar ook een beetje van Eigenwijs Blij. Hoe is het anders te verklaren dat we al zo vaak iets over method schreven? De schoonmaakmiddelen van method worden gemaakt van natuurlijke, ongevaarlijke, biologisch afbreekbare en niet-corrosieve ingrediënten. Maar method is niet alleen ecologisch; het merk doet ook succesvol zijn best om cheeky en sexy te zijn.

Limited edition method: Johanna Basford

Voor de nieuwste limited edition van method mocht illustrator Johanna Basford aanschuiven. Zij ontwierp niet alleen de tekeningen op de verpakking, maar hielp ook mee met het bepalen van de geur. Deze omschrijft method zelf als “een tuin vol geuren van verse koriander, perzik, pioenrozen en magnolia”. Van die belofte kan ik wel vrolijk worden. Bovendien krijg ik er in mijn pakketje ook nog eens een supermooie theedoek bij.

Schoon zoals ik gewend ben

Zowel de method allesreiniger spray als het method afwasmiddel kende ik al, alleen dan in andere geuren. Ik weet dus al dat het niet alleen om het plaatje op de verpakking gaat, maar dat de flessen ook echt fijn werken. De spray spuit stevig en precies voldoende en het pompje van het afwasmiddel doseert goed. Bovendien maken beide schoonmaakmiddelen prima schoon.

De geur van 2017

Het gaat in dit geval natuurlijk om de geur. En dat is heel persoonlijk. Zo vond ik de vorige limited edition method allesreiniger die ik testte, die met granaatappel, wat te zoet. Terug naar de geur van 2017. Deze komt in mijn neus heel goed overeen met de omschrijving: rozen en koriander, of iets simpeler gezegd, bloemen met iets kruidigs. Ik vind het een heel geslaagde, zomerse geur, vooral in de vorm van de allesreiniger. Precies op tijd voor de voorjaarsschoonmaak, mijn huis ruikt straks naar rozen en koriander!

De limited edition is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn en bestaat uit: allesreiniger (adviesverkoopprijs €2,99) en afwasmiddel (adviesverkoopprijs €3,99).

Winnen: ook schoonmaken met de limited edition schoonmaakproducten van method?

Eigenwijs Blij mag van method nog zo’n pakket weggeven met een allesreiniger, afwasmiddel en zo’n mooie theedoek. Winnen? Laat dan een enthousiaste reactie achter onder dit artikel. Meedoen kan t/m zondag 9 april 2017. Daarna kies ik de winnaar met wie ik contact zal opnemen voor je adres (let op: je kunt alleen meedoen als je in Nederland woont).

Cecile Bol on LinkedinCecile Bol on PinterestCecile Bol on TumblrCecile Bol on TwitterCecile Bol on Wordpress
Cecile Bol
Schrijver / dichter / foodie @ Hommelgaard
Zelfstandig ondernemer met tekstbureau Studio Vuurvogel || Dichter, vooral in het Engels || Gezin met Remi, Emily, poes & wat kippen