Nieuws van de Redactie

En toen was Eigenwijs Blij een feit!

De afgelopen vier maanden hebben we in het geheim gewerkt aan weblog Eigenwijs Blij. Vandaag mag eindelijk de hele wereld het weten, haha. Wat je hier gaat lezen? Eigenwijs Blij wil een inspiratiebron zijn voor iedereen die stappen wil zetten op het gebied van duurzaamheid, dierenwelzijn, emancipatie, compassie en gezondheid. En dat op een positieve manier.

Blij zijn met elke eigenwijze stap

Al maanden, zo niet jaren, stoorde hoofdredacteur Cecile zich aan de negativiteit waar je tegenaan loopt als je probeert wat duurzamer of eerlijker te leven. Je moet je niet alleen verdedigen tegenover mensen die de stap niet begrijpen, maar ook nog eens verdedigen tegenover mensen die al tien stappen verder zijn! Op deze manier is er weinig lol aan, terwijl het juist zo leuk kan zijn om een stap in de goede richting te zetten, hoe klein ook.

Elke werkdag nieuwe inspiratie

In het eerste jaar zal op Eigenwijs Blij elke werkdag een nieuw artikel te lezen zijn: van tests, recensies en persoonlijke overwegingen tot acties en wereldwijde ontwikkelingen. Geen onaangename verhalen over mishandeling, gifstoffen en vervuiling, maar oplossingen, hoe klein ook. Zodat je met een positief gevoel kunt besluiten om nieuwe dingen uit te proberen; zodat je blij wordt van elke eigenwijze stap die jij durft te zetten!

Redactie on FacebookRedactie on PinterestRedactie on TumblrRedactie on Twitter
Redactie
Redactie @ Eigenwijs Blij
De redactie van Eigenwijs Blij plaatst nieuws over onszelf, artikelen over acties en evenementen, specials met artikelen van verschillende auteurs en redactionele samenwerkingen.