Pers & adverteren

De cijfers op dit moment:

  • 70.000 unieke bezoekers (april 2020, exclusief Eigenwijs Blij HQ)
  • 100.000 page views (april 2020, exclusief Eigenwijs Blij HQ)
  • 80.000 sessies (april 2020, exclusief Eigenwijs Blij HQ)
  • steeds meer volgers via de nieuwsbrief, Twitter en Facebook
  • vrouwen 70%, mannen 30%; we bereiken alle leeftijdsgroepen, maar het zwaartepunt ligt op 25-34-jarigen (30%)

Bij Eigenwijs Blij staan we altijd open voor informatie over nieuwe producten, merken, shops en evenementen. We zijn en blijven echter wel onafhankelijk. Wil je aandacht voor jouw merk, bedrijf of event? Dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Stuur ons een persbericht

Je mag ons altijd je persberichten sturen, mits het onderwerp valt binnen de scope van Eigenwijs Blij. We garanderen niet dat we er iets mee doen, maar als het onderwerp ons aanspreekt kan het altijd zijn dat we het oppakken. Zeker winacties, verkiezingen en onderzoeksresultaten zijn altijd welkom. Stuur je persbericht naar persbericht@eigenwijsblij.nl en voeg dit e-mailadres gerust toe aan je verzendlijst.

Stuur ons een product om te testen of nodig ons uit voor iets leuks

We zijn dol op het testen van nieuwe, bij Eigenwijs Blij passende producten. Ook relevante boeken en films recenseren we graag. Wil je ons iets toesturen, stuur dan eerst een mailtje naar redactie@eigenwijsblij.nl. We bekijken dan of een van onze bloggers een artikel wil schrijven, zodat je het product direct naar de juiste persoon kunt opsturen. Ook voor evenementen en persconferenties mag je ons naar hartenlust uitnodigen.

Help onze lezers én jezelf met een winactie of kortingscode

Heb je een product dat we zouden kunnen testen of bijvoorbeeld een relevante webshop waar we aandacht aan zouden kunnen besteden? Onze ervaring is dat dergelijke artikelen extra goed worden gelezen wanneer er een winactie of kortingscode aan wordt verbonden. In overleg (redactie@eigenwijsblij.nl) is er van alles mogelijk.

Koop een advertorial in

Wil je zeker weten dat we iets over jouw merk, product of dienst publiceren? Dan is er de mogelijkheid om een advertorial in te kopen. De advertorial komt tussen de redactionele stukken te staan met de toevoeging ‘[ADV]’. De advertorial blijft in principe live staan zolang dit blog bestaat. In overeenstemming met het beleid van Google krijgen links in de advertorial een ‘no follow’-tag. Mail naar adverteren@eigenwijsblij.nl als je interesse hebt.

Is een bannercampagne mogelijk?

Op dit moment wordt Eigenwijs Blij voorzien van advertenties vanuit het netwerk van Google AdSense. Apart ruimte voor banners inkopen is daarom nu nog niet mogelijk.

Idee dat er niet tussen staat?

Staat je promotie-idee er niet tussen? Neem contact op via adverteren@eigenwijsblij.nl en dan bekijken we de mogelijkheden.