Credits

Eigenwijs Blij is bedacht en opgezet door Cecile Bol en wordt uitgegeven door haar tekstbureau Studio Vuurvogel. Rechterhand is Remi van Beekum, eigenaar van Kiemfabriek, marketingbureau voor betekenisvolle bedrijven. Samen bepalen ze de koers en schrijven ze de meeste artikelen.

Studio Vuurvogel

Eigenwijs Blij draait op WordPress, een gratis en geweldig stukje software. Het gebruikte theme is een child theme van Twenty Fourteen, aangepast door Ridizain en vervolgens weer flink getweakt voor Eigenwijs Blij. Speciale dank gaat uit naar Penguin Initiatives voor de WP Author Bio en team Yoast voor WordPress SEO.

WordPress

De nieuwsbrief wordt verzonden met behulp van MailChimp, een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je tot op zekere hoogte gratis online nieuwsbrieven kunt versturen.

MailChimp

Eigenwijs Blij wordt gehost bij Greenhost. Greenhost gebruikt uitsluitend groene stroom en maakt gebruik van een klimaatneutraal datacenter. Daarnaast is de structuur van de hosting geoptimaliseerd voor minimaal energieverbruik. Greenhost zet zich bovendien actief in voor online privacy.

Greenhost